27
Eyl
08

Zahid Akman tefrikası sürüyor

RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın Almanya’da görüldüğü anda tutuklanmasını isteyen belge basına yansırken, Armada Alışveriş Merkezi’ndeki ortaklığıyla ilgili olarak yanlış bilgi vermek için yanlış belge gösterdiği de ortaya çıktı.

Deniz Feneri yolsuzluğuyla birlikte hakkındaki dosyalar ortalığa saçılan RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın, her gün yeni bir açığı ortaya çıkıyor. Almanya’da görüldüğü yerde tutuklanması istenen Akman’ın, katıldığı televizyon programında, Armada Alışveriş Merkezi’ndeki hissesiyle ilgili olarak yanlış tapuyu gösterdiği açıklandı.

Görüldüğü yerde tutuklanacak
CHP MYK Üyesi Ali Kılıç, yaptığı basın toplantısında, Akman hakkında Alman makamlarınca hazırlanmış “görüldüğü yerde tutuklansın” ifadeli bir belge bulunduğunu söyledi ve yanında getirdiği belgeyi basın mensuplarına dağıttı. Zahid Akman’ın “Almanya’ya giriş yasağım bulunmuyor” açıklamalarına da yanıt veren Kılıç, “Akman’ın Almanya’da görülmesi halinde tutuklanması talep edilmiştir. Soruyorum, Akman bütün bu belgelere ne diyecek?” dedi ve Akman’a, birlikte Almanya’ya gitme teklifinde bulundu.

Yanlış bilgi yanlış belge
Akman’ın Armada Alışveriş Merkezi hisselerine ilişkin beyanında, yanlış bilgi vermenin yanı sıra, yanlış belge de gösterdiği belirlendi. RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın NTV’de katıldığı programda “Armada’nın yüzde 3.3’ünü 41 bin YTL’ye aldık. İşte tapusu” diye gösterdiği belgenin, Armada’ya değil, Armada 2’nin yapılacağı yandaki arsaya ait olduğu açığa çıktı.

Armada Genel Müdürü Yıldır Ertem, Vatan gazetesine yaptığı açıklamada, “Akman’ın televizyonda gösterdiği tapuyu tam olarak görmemekle birlikte, bunun Armada’nın üzerinde kurulu olduğu araziye ait olmadığını sanıyorum. Yanlışlıkla gösterdiğini tahmin ediyorum” dedi. 


0 Yanıt to “Zahid Akman tefrikası sürüyor”



  1. Yorum Yapın

Yorum bırakın


İstatistikler

  • 2.405.749 Tıklama

Son Eklenen Yazılar

Eylül 2008
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

En fazla oylananlar