28
Haz
10

PKK, Tayyip’in taşeronu

Artan  terör  ve  Kürt – İslam  faşizminin  değişen  stratejisi

Gelen her şehit haberi artık o kadar sıradan bir olgu ki, sanki belli bir rakamın altındaki şehit haberleri bu topluma ait değil!

Ama terör olaylarındaki artışın ana nedeni, terörü yöntem olarak kullanan Kürt-İslam Faşizminin strateji değiştirmesidir desek hiç de yanılmış olmayız. Bizlerin TÜRKSOLU sayfalarından halka duyurduğumuz bu gerçek, bugün biraz daha somut olarak karşımızda duruyor. PKK terörü kullananan bir örgüt. Ama bu örgüte bu misyonu yükleyen Kürt-İslam Faşizmi, halka artık sözde Kürt sorununu dayatma noktasına gelmiştir.

Şemdinli’deki hain saldırı, arkasından şehirlerde başlayan terör olayları PKK’nın açıkça piyon olduğunu gösteriyor. Tayyip, “PKK taşerondu” derken aslında bir gerçeği de kabul ediyor. PKK, Kürt-İslam Faşizminin terörü kullanan taşeronu. Şimdi asıl soruyu sormak gerek. Bu terör eylemini yaptıran güç kim? Kürt-İslam faşizminin kimler siyasi temsilciliğini yapıyorsa terörü de onlar yaptırıyor. Bugün Tayyip, Kürt-İslam faşizminin bayraktarlığını yaparken akla en acı soru geliyor. Bu eylemlerin yapılmasını o mu emretti?

“Tayyip,  Türkiye’yi  savaşa  sokacak”

Burada kritik bir süreç karşımızda duruyor. 1 Haziran günü PKK sözde ateşkesi bozarak aktif savunma olarak adlandırdığı sürece girdiğini deklare etmişti. Aynı günlerde ise Tayyip, Ortadoğu hamiliğine soyunarak Türkiye’yi sonu olmayan bir maceraya sürüklemeye başladı. Başyazarımız Gökçe Fırat’ın “Tayyip Türkiye’yi savaşa sokacak” tespitinden sonra savaşın İsrail-Türkiye arasında olmayacağını net bir şekilde görüyoruz. Yıllardır teröre karşı verilen mücadele artık en yetkili ağızlardan “Savaş” olarak değerlendirilmekte (PKK ile mücadele savaş olarak yakında Genelkurmay Başkanlığı tarafından da söylenirse hiç şaşmayalım) ve “en muhalif” kesim bile akan kanı durdurmaktan bahsetmektedir. Evet, oynanan oyun açıktır. Büyük bir oyun oynanmakta ve Türkiye savaşın bir tarafı olarak sona sürüklenmektedir. Çünkü Türkiye bu faşizm altında hükmen yenilgi senaryoları ile yönetilmektedir. İşin daha da vahim yanı Genelkurmay’ın Şemdinli’den sonra yaptığı açıklama daha da yürek acıtan cinstendir.

Açıklamada “Burada Çanakkale Destanı başka şekilde yazılmıştır” denmekte ve farkında olarak ya da olmadan sanki iki devlet savaşa girmiş izlenimi verilmiştir.

Çıkmaza giren “Kürt Açılımı”nın yeniden hayat bulması için, teröre karşı bir çözüm alternatifi olarak her kesime dayatılması için, bu saldırılar gerçekleştirilmekte ve açılım sürecine açıkça Apo dahil edilmektedir. Hatırlanırsa Apo, 1 Haziran günü PKK’yı eylem serbestliği içinde bırakarak kendisinin bu sürece katkısını ispatlamaya çalışırken, Tayyip’in kurmayları da Apo ile bu “akan kanı” durdurma planları içine girmişlerdir.

PKK,  kimin  taşeronu ?

2007 yılında TÜRKSOLU Türkiye Kürt-İslam faşizmine sürükleniyor derken Apo-Tayyip ikilisinin önderliğini ortaya koymuştu. Şimdi Tayyip’e sormak gerek, bugüne kadar beraberce getirilen süreçte Apo fiilen çekildiğini ifade ediyorsa, PKK bu eylemi kimin adına yapıyor? Yok, Apo bu sürece daha da aktif müdahil olacaksa, PKK, Tayyip’in taşeronluğunu mu yapıyor?

Tayyip’in açıklamasının bir de başka yönü var! O daha da vahim bir nokta. Zira Tayyip, PKK taşerondur diyerek aslında farklı bir olguyu dile getirdi. Eğer PKK taşeronsa bu durumda bunu taşeron olarak kullanan güce karşı resmen bir savaş nedenidir. Burada da Başyazarımız Gökçe Fırat’ın Türkiye’nin savaşa sokulması tespitini haklı çıkarmaktadır.

Bu durumda eğer Tayyip herhangi bir ülkeye karşı savaş açmıyorsa bu eylemin emrini vereni başka yerde aramamak gerekir. Geçen haftaki sayımızda başyazarımız Gökçe Fırat bu eylemlerin gücünü nereden aldığını şöyle dile getirmişti;

“Bunlar gemi azıya aldılar.

Niçin?

Çünkü arkalarında AKP gibi, Tayyip Erdoğan gibi bir sürü destekçi var.

Terör örgütü asıl gücünü Abdullah Öcalan’dan değil Tayyip Erdoğan’dan alıyor.

Terör örgütünün bugünkü yeni lideri Tayyip Erdoğan’dır, Abdullah Öcalan değil.

Sadece BOP’un eşbaşkanlığıyla övünmesin, Tayyip Erdoğan aynı zamanda PKK’nın eşbaşkanıdır.”

Şehitlerin  hesabını  Ulusal Parti  soracak

Tayyip hedef şaşırtıyorsa asıl savaş yeni başlayacaktır. Bu aynı zamanda Kürt-İslam faşizmi açısından bir liderlik savaşı olacaktır. Bu savaşın galibi kim olacaktır peki? Tayyip’in olmayacağı kesin. Çünkü Tayyip’i kullananlar onu çoktan sildi. Girilecek her savaşta kaybedecek olan Türkiye olduktan sonra kazananın Apo ya da Kılıçdaroğlu olmasının çok bir önemi yok aslında. Tayyip, son çırpınışlarını Türkiye’ye büyük bedeller ödeterek yapmaktadır. Gelen her şehidimizin kanının ve her Türk anasının akıttığı gözyaşının hesabını Tayyip ve kurmaylarından sormak gerekir. Bu düzeni onlar yaratmıştır. Her kanalı açtığımızda bir de onların utanmadan, yüzsüzce verdiği başsağlığı mesajlarını dinliyoruz.

Düzenin muhalefetini de farklı görmüyoruz. Muhalefeti de iktidarı da Türkiye üzerinde oynanan oyunun aletidir. Türkiye’nin bu düzenini değiştirecek olansa, yalnızca Türk milletinin örgütlü gücüdür.

Akan kan dursun, analar ağlamasın edebiyatı üzerinden yapılan siyasetler bu millete kabul ettirilemez. Akan kanın durmasının tek çözümü, PKK’nın silah bırakması, önderlerinin ipi boylamasıdır. Bugünler de gelecektir inanıyoruz. O gün gelene kadar bu büyük millet teröre yine evlatlarını verir ama Türk devletinin bu bölücü örgüt önünde eğilmesine izin vermez. Şimdi TÜRKSOLU’nun 25 Ekim 2009 tarihinde çıkan sayısındaki şu slogan daha bir önem kazanıyor:

“Dağa çıkanı da, dağa çıkartanı da, dağdan indireni de hepsini asacağız!”

Bizler de o gün için Ulusal Parti çatısı altıda hep birlikte çalışacağız.

Nuran Sütbeniz

http://www.turksolu.org/288/sutbeniz288.htm


0 Yanıt to “PKK, Tayyip’in taşeronu”



  1. Yorum Yapın

Yorum bırakın


İstatistikler

  • 2.405.764 Tıklama

Son Eklenen Yazılar

Haziran 2010
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

En fazla oylananlar