30
Kas
13

İÇİMİZDELER..!!!

içimizdeler
Neden  yazmıyorsunuz  diyenlere  kısa  bir  cevap  vererek  başlayayım ;   bana  ait  bir  dünyada  kendi  fırtınama  tutuldum,  savruldum..   Soran,  mesaj  atan,  e-posta  ile  halimi  hatırımı  soranlara  teşekkürlerimle,  açıklamam  budur..   sağlıkla..
Son  dönemdeki  olaylara  bakışım  yine  aynı;  yani  farklı..
Kızlı  erkekli  öğrenci  yurtlarından  tutun,  barzani  efendinin  baştacı  ediliş  olayına  değin,  hemen  hepsi aynı  ‘tezgah’ın  ürünü :

“Uçları  çatıştır,  ortayı  ayrıştır  ve  kargaşa  düzenini   hâkim  kıl..!!!”

Tayyip; dershaneleri kapatacağım, dedi.. bizim sözüm ona Atatürkçü!lerimiz birden dershane fanatiği kesildi.
Resim bu !..
Bu işin içinde ne gibi hesaplar var, nasıl bir koz paylaşımı, nasıl bir düzen savaşı var, bunları anlatan yok !
Hangi aklı başında bir insan, eğitim sisteminin içine giren bu virüsü savunabilir ki..
Çık şunu söyle açık yüreklilikle ;  ‘Tayyip efendi neyin peşinde bilmiyorum, ancak dershanelerin kapatılması fikri her şekilde doğrudur.’
Tayyip  efendinin  neyin  peşinde  olduğunu  da  ben  söyleyeyim ;  padişahımız  raydan  çıkmıştır, ABD’de  hakim  lobi  olarak  bilinen  ‘Yahudi  lobisi’  kan  kaybetmeye  başlamış,  ‘German’lar  daha  etkili  konuma  gelmiştir.
Zaten  işin  aslı  ve  daha  derini  ise;  Kraliçe’nin  ‘Gül’ü  şövalye  ilan  etmesinde  saklıdır..

Yani  anlayacağınız ;  Avrupa  Birliği  diye  bir  şey  yoktur,  ABD  vardır,  Almanya  vardır..

Bu  kadar  basit..!!!

Yakın tehlike, cemaat ile diğerleri birbirine kırdırılacak –burada sorun yok- ancak az önce söylediğim gibi yakın olan tehlike..
Sözde Atatürkçü ya da ulusalcı ve halkın teveccüh göstereceği; ki bu iş, Uğur Dündar’ın bir iki açık oturum düzenleyerek çok basit halledebileceği bir konudur..  bakınız  Melih  Gökçek, Kılıçdaroğlu düellolarına..
Oysa Melih Gökçek’in karşısına kimi çıkartırsanız çıkartın, halk düşünmeden onu destekleyecektir.. yani bu bir oyundur ve bu oyunun aktörleri size çok Atatürkçü gelecektir, tıpkı bugün olduğu gibi.. Çünkü bugün Atatürkçülük diye sunulan kandırmacanın temel dayanağı; karşı taraf ‘ahlak’ı mı savunuyor, siz ahlaksızlığı savunacaksınız şeklindedir; yani düşünmeden, üretmeden ‘ret’ politikası!. Böyle bir Atatürkçülük olabilir mi! Olur.. çevrenize bir bakın nasıl oluyor görün..
Bu halka ‘Kemalizm’i anlatmadan bir yere varmamız imkânsızdır! Bu işin önde gelen aydınlarının öncelikle bu absürt handikaptan kurtulmaları esas olandır!.. ‘’Halk henüz Kemalizm’i anlamaya hazır değil’’miş, yanlış anlayabilirmiş!..
Bugün anlatmazsak, ne zaman anlatacağız merak içindeyim..
Bayramdan bayrama, On Kasım’dan On Kasım’a oluşturulan kalabalıkların görsel şöleni, şu an içinde bulunduğumuz vahameti bertaraf edebilecek eylem biçimleri değildir; ancak bu görsel şölenlerden geçinen, gelir sağlayan, gazete satanlar şunu çok iyi bilmelidir ki; ellerinde tuttukları aktif gücümüzü pasifize etmenin hesabını bir gün mutlaka ödeyecekler!..
Bayram kutlayarak ihanetle mücadele ettiğini sananlara ne demeli; aferin ‘on’ otur mu demeli!.. Aymazlığın eğitimli halleri bu olsa gerek; ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ demiş büyük ‘Önder’!..
Memleketin peşkeş çekilirken de ‘seviş’ demişti zaten.. aynen devam, ama aktifliğiniz ne kadar sürer bilemem, sonrasında ‘yandım anam’, diye bağırdığınızda muhtemelen biz gitmiş olacağız..
Pek çoğunun anlamadığı ya da anlamak istemediği mevzu şu zannımca; her ne olursa olsun, sonuç ne olursa olsun bir şekilde yaşarız düşüncesinin tutarsızlığıdır.. elbette onursuz bir yaşam biçimini tercih edenler konumuzun dışındadır, onlar her şekil ve şartta ve ortamda hayatta kalmayı başarırlar; zira nefes alıyor olmak bile başarıdır onlar için..
Sözün özü; cemaatle ters düşenler cemaatle birlikte bertaraf edilecektir; kürdistan hedefi gerçekleştiğinde bu işe vesile olanların da işi bitecek.. yerine Sarıgül-Kılıçdaroğlu vesaire tarzı sözüm ona Atatürkçü cenaze levazımcıları getirilecektir, CHP’deki değişim iyi gözlendiğinde resim ortadadır; iş, CHP tabanının iknasına kalmıştır; bu da ‘soroz’ çocuklarının ev ödevidir..
Bu oyun asırlardır oynanan bir oyun.. Osmanlı’da ‘Türk’ unsuru nasıl bertaraf edildiyse aynı düzmece oyun bugün de sergilenmekte, şartlar neredeyse eşit hale getirilmektedir. Türk’ün elinde sermaye yoktur; dolayısıyla ekonomiye hâkim azınlık ve sabetayist  gruplar iktidarla rol paylaşımı yaparken, iktidara karşı şekillenen ve büyümesi muhtemel ‘ulusalcı’ güçlerin de içine sızmış durumdadır! Tehlike buradadır!..
‘Virüs’ taktığı maske ile kalabalık kitleleri ve bilhassa gençliği hakimiyeti altına almış ve kalabalıkları, bayram ve tören kıtaları haline getirmiştir.. Tehlike buradadır!..
Her şey göz önünde cereyan ederken ve planlanan ihanet adım-adım yaklaşırken, kitleleri Atatürkçülüğün kalesiyiz cümleleriyle aldatanların ‘kürt’ ve ilanı eksik kalan ‘kürdistan’ konularında tepkisiz kalması.. aslında ‘tezgah’ın büyüklüğü hakkında aklı olanlara pek çok ipucu vermektedir..
İlerleyen süreç içersinde ‘Türk’ün bütün dayanak noktaları birer-birer çökertilirken ve bu çöküş çıplak gözle seyredilirken; sözüm ona bazı Atatürkçü geçinen aydınların bu ihanetin üçlü sacayağını açıklamaktan kaçınıyor olması.. Tehlike buradadır!..
Emperyalist batıyı herkes dile getirdi, eyvallah!..
İşbirlikçi iktidar ve muhalefeti de dile getirdiler.. ona da eyvallah!..
Peki akp iktidarı kesinleştiğinde buna karşı büyümesi muhtemel tehlike olarak görülen ‘Kemalist’ kalkışmanın önüne geçmek için Atatürkçülük kime ve kimlere yamandı! Neden bayramlarda ve seyranlarda onca kalabalığa rağmen iktidar geri adım atmadı! Ve fütursuzluğuna en başından bugüne değin devam etmekte.. ya da edebilmekte..
Çünkü din, nasıl simsarlarca ele geçirildiyse, Atatürkçülük de aynı ‘tezgah’a hizmet edenlerce ele geçirilmiştir.. Tehlike buradadır!..
Kemalist düşünceye dayanmayan hiçbir mücadele şekli yaklaşmakta olan sonu değiştirmeyecektir; bu sebepten aklı başında ve ulus-millet sevgisi olanların bir an önce; sağcı-solcu ya da ülkücü-devrimci ayrışmalarına girmeden bir araya gelmeleri ve anti emperyalist ve aynı zamanda anti kapitalist olan Kemalizm etrafında saf tutmaları öncelikle şart olandır..
Mevzu sadece toprak mevzusu değildir; ihaneti bu şekilde açıklayanlar ya eksik bilgi sahibidir ya da aymaz! Mevzu; Türk unsurunun ortadan kaldırılması meselesidir.. ki bu tahlilin; tarihi, dini ve de bilimsel izahı çok eskilere dayanmaktadır ve insanlık tarihini bire-bir ilgilendirmektedir! Yani bu satırları bir ‘Türk’ün veryansınları olarak değerlendirmeyiniz; görünen odur ki; insana karşı bir saldırının ön ataklarını yaşamaktayız ve temel amaç ‘Türk’ diye betimlenen ırkı bitirmek değil ‘Türk’ün temsil ettiği ‘kadim uygarlığın’ izlerini silmektir!..
Amaç; insanlığın geçmişle olan bağını koparmaktır!..
Hep söylüyorum; eğer sıradan bir inanansanız, karşınızdaki güç.. şeytani bir güçtür! Açın ‘Kitap’ınızı okuyun..
Yok ben inanmam diyorsanız, karşınızdaki güç.. karanlık bir güçtür! Tarih okuyun.. (onların yazdığını değil, yazmadığını okuyun.)..
Şu an insanlık sıradan bir bilimkurgu filminin içinde gibidir; bugün seyrettiğiniz her şey yarın çocuklarınızın başına gelecektir! Çünkü işaret ediyorlar!.. haberleşiyorlar..
Bugün pitbull cinsi köpeği gen teknolojisiyle ortaya çıkaranların, şu an neyin peşinde olduğunu sanırım söylememe gerek yok! Bilim dünyası da çok önceden ele geçirilmiş ve insanlığın yararına olan projelere destek verilmezken, aksi projelere milyarlarca dolar para akıtılmaktadır.. buradan pay biçin, sonun başlangıcı nasıl bir şey diye..
Daha ileriye gideyim; domatesi düşürdükleri duruma insanı düşürecekler! Hedef insan dölüdür! Hedef insan DNA’sıdır!
Gen teknolojisi dedikleri; karanlığın içeriye sızdığı anın adıdır.. üç yaşındaki bir çocuğa nükleer santral emanet etmek gibi bir şeydir ve düğmenin başındakiler, emin olun sizin ve benim gibi ‘insan’ değildir!..

Çünkü   bu  hırs   ‘insani’  değildir..!!! 

Hiçbir  canlı  kendi  ırkına  ihanet  etmez..!!!

Yaşadığımız   tüm   absürtlüklerin   temelinde

bu  büyük  hesap  yatmaktadır  ve  dediğim

gibi   hedef   tüm   insan   ırkıdır..!!!

Bir  yerde  kaçak  var,  dikkat  edin..
İçimizdeler !..
 

Cem  Yağcıoğlu        22 – 11- 2013



İstatistikler

  • 2.405.748 Tıklama

Son Eklenen Yazılar

Kasım 2013
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

En fazla oylananlar