30
Haz
11

“CHP’nin Mahrem Yerinde Yabancılar var”

Bu güne kadar Cumhuriyet Halk Partisine emek vermiş zor zamanlarında mücadele etmiş ve direnmiş büyüklerimiz şuan ki sıkıntıları defalarca anlattı uyarılarda bulundu.

Fakat karşılık olarak ya ‘kendilerine yer bulamadı o yüzden eleştiriyorlar’ denildi yada ‘Disiplin Kurulu İşletiriz’ tehditleri savruldu.

En genç kurultay delegelerinden biri olarak bu süreçte gençlerinde sorumluluk alması ve konuşması gerektiğini düşünüyorum.

Siyasi partiler her dönemde toplumun bazı kesimlerine mesaj vermek için dışarıdan adaylarla listelerini süsler ama örgütle arada bir denge kurarak bu dönem olduğu gibi örgütü yok sayarak değil.

Bu başlı başına bir iç tartışma olmakla beraber yaşadığımız süreçte çok daha vahim bir durum vardır. Milletvekilliği vitrindir belli noktalarda partinin topluma yansıyan yüzüdür örgütün içinden olmayan isimleri kısmen taşıyabilir, geniş bir yelpazede fikirsel farklılıklar olabilir.

Ancak PM ve MYK parti politikalarının üretildiği noktadır burada görev yapan herkesin Partinin Kuruluş İlkelerini benimsemiş olması gerekir, Temel değerleri partinin çizgisiyle örtüşmelidir.

Kısacası PM ve MYK Cumhuriyet Halk Partililerin ‘MAHREM’ yeridir, Partinin kuruluş ilkelerini benimsemeyen arkadaşlarda ‘Mahrem Yerindeki Yabancılardır’.

Bahsettiğimiz ‘EKSEN KAYMASI’ işte budur.

Cumhuriyet Halk Partisinin Mahrem Yerinde Yabancılar vardır ve Derhal Çıkartılmalıdır. Toplanması gereken Kurultay, Mahrem yerindeki yabancıların yerine Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kuruluş ilkelerine yani Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bize öğretmiş olduğu İlke ve Devrimlere bağlı arkadaşlarımızı getirmelidir.

Bu kritik durum karşısında ATATÜRK İLKE ve DEVRİMLERİNİ benimsemiş her Cumhuriyet Halk Partili arkadaşımın özelliklede Kurultay Delegelerimizin Medya baskısı, Yönetici Tehtidi veya Kişisel Siyasi İkbal düşüncesi gibi gayri ahlaki etkiler altında kalmadan bu sorunların çözümü için KURULTAY ÇALIŞMALARINA DESTEK VERECEĞİNİ İNANIYORUM.

Bazı partili arkadaşlarımız Bireysel Siyasi İkbal Peşinde Koşarak Bulundukları Konumu Kaybetmemek Adına Kurultay’ın toplanmasını engellemeye çalışıyorlar ancak unutmamalılar ki:

Bugün  Kaybetmekten  Korkanlar,  Yarın  Kaybedecek 

HiçBir  şey  Bulamayacaklardır…

Ona  göre…

İstanbul  KURULTAY  Delegesi

Öztürk  HOCAOĞLU

http://www.ilk-kursun.com/2011/06/chpnin-mahrem-yerinde-yabancilar-var/


0 Yanıt to ““CHP’nin Mahrem Yerinde Yabancılar var””



  1. Yorum Yapın

Yorum bırakın


İstatistikler

  • 2.406.010 Tıklama

Son Eklenen Yazılar

Haziran 2011
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

En fazla oylananlar